Vrida och vända

Skrivandet blir viktigare och viktigare i min bearbetning.

Jag skrev ett inlägg på en relationsblogg som fick, bloggaren och några andra att känna en positiv känsla, det var oerhört värdefullt för mej att läsa!

Inlägget;

”Jag har skrivit här en gång tidigare och skrev ditt namn fel (Förlåt:)).
Du är otroligt bra att sätta ord på den här typen av problem och ständigt med nästan kuslig aktualitet!

Var och varannan dag går jag in och läser på din blogg och flera gånger, som nu är det svar som styr rakt in i djupet på det som jag går och brottas med, varje dag och varje sekund på dygnet (även natttid i form av drömmar).

Jag har förstått hur många som går igenom samma typ av känslor men även de som aldrig fått den erfarenheten, som trots fina hjärtan inte kan förstå.

Trots att jag gått igenom skilsmässa och arbetat 18 år med krissituationer är den här upplevelsen galet svår att hantera. Jag blev lämnad, sviken och bedragen. Men att den kvinnan skulle kunna göra det kom inte som en total överraskning.

Under ett par år försökte jag med stor beslutsamhet och målinriktad, i och utanför terapi, föregå med gott exempel i form av självgranskande, jobba stenhårt med uppgifter vi fått, visa på äkthet, äkta kärlek, blotta mitt innersta; bästa och mina sämsta sidor.

Men jag räckte aldrig till, tvärt om fick jag detta emot mej.

Jag hade under min uppväxt byggt upp en trygg, fin självkännedom och självförtroende, trots vissa svårigheter med min egen familj. Nu blir jag inte klok på något.

Vrider och vänder på allt.

Hon lämnade arg, ilsk, närmast hatisk och iskall, utan svar och gick direkt in i nytt förhållande. Nu skall jag vara den den större människan, lösa att träffas i den lilla staden i alla olika situationer.

Hur gör jag? Hur kommer jag vidare. Dessa tankar gick jag med häromdagen innan jag läste bloggen…och där kom många svar..återigen”./Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s