Genom rök

243DB198-8590-43D7-8495-B6FA66F954EB
Face the Smoke

En brand kan uppstå när som helst i livet och den kan förinta allt i dess väg, röken som bildas är giftig och lätt att tappa bort sig i.

Det kan brinna i en relation, vi kan älska hett och känna värmen att ha någon riktigt nära. Men vi kan också bli brända och vi kan tappa bort varandra och i värsta fall oss själva om vi inte hittar en väg genom den tjocka brandröken.

Om vi vågar öppna oss själva fullt ut, slutar spela spelet och tro på det äkta då kan vi se genom rök trots att det svider. 

Hittar vi länken till varandras innersta och viljan att förstå varandras olikheter så kan vi också hitta tillbaka till varandra när vi gått vilse i röken.

En brand dödar allt i sin väg men ur askan uppstår nytt liv. Efter en skogsbrand är det vanligt att helt nya arter börjar växa och leva ur askans svarta massa.

På samma sätt kan ett nytt liv skapas efter separationens mörka och ångestfyllda rester. Gamla vanor och ovanor bränns bort och ersätts med nya tankar, insikter och känslor. Det tar sin tid med ur relationsdödens aska föds ett ännu större hjärta och en tryggare själ.

Kan du se genom rök trots att det svider? Vågar du ta chansen att söka efter kärleken även om du tappar bort dej själv ibland?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s