Städa det inre rummet

3A1CB824-4262-4071-BFE1-1DF314ECCAEB

Ibland kan vi behöva rensa ut vårat inre rum,
bli av med gammal skit som ilska och iritation, eller med maktkampspel och manipulation.

För att ge plats åt något nytt och fräscht, med vackra varma färger,

fylla rummet med förlåtelse och acceptans, varför inte med äkta kärlek och till viss del romans

9 reaktioner till “Städa det inre rummet

 1. Vad fint! Jag ska läsa alla dina inlägg mer noga när tid finns, måste bara få säga nu att; wow, någon som kan dela tankar och känslor och se fler sidor – det värmer hjärtat!
  Jag önskar dig alla lycka och kärlek i livet!

  Gilla

  1. Vad roligt! Jag har skrivit mycket men aldrig delat offentligt. Blev rekommenderad att göra det och sedan har jag fått väldigt mycket fin respons, så som av Dej. Det är något fint med att kunna sätta ord på händelser i livet som sedan tilltalar eller ibland hjälper andra.
   Så det jag skrivit här är framförallt när det var riktigt tungt..nu lite lättare men svek och krossat hjärta tar lång tid att läka som det verkar🙈.

   En intressant fråga till Dej; har du själv liknande erfarenhet?

   Må väl!/ Johan

   Gilla

   1. Tack för ditt svar! Ja, att skriva kan lätta på hjärta och tankar! Det är mitt sätt att få ur mig det tyngsta. Och ja, jag har erfarenheter av liknande men anar att jag är på ”andra sidan”. Kanske samma djupa sorg, och liknande känslor men jag var den som sårade det där sista…
    Jag fortsätter läsa dina inlägg och tänker att vi är modiga och starka som vågar skriva. Och att det är så viktigt i dagens samhälle att vi törs vara sårbara, öppna och ärliga.
    Stor kram till dig!

    Gilla

 2. Hej igen!

  Jag har läst mycket på din blogg, och förstod såklart stt du inte blivit lämnad. Fast som du också skriver, så har vi ändock liknande erfarenhet. Jag dömer ingen, alla har sin historia, i mitt fall är själva otroheten bara en mindre del, en del av flera olika typer av svek men även insikter om mej själv och flera saker jag förstår och respekterar från hennes sida.
  Det viktiga är ju att lära av sina misstag, att utvecklas och försöka förhindra att såra oss själva och andra💜

  Gilla

  1. Hej! Du har så rätt! Lärdomen är det viktigaste, kanske i alla relationer och avseenden. Vi blir nog aldrig fullärda skulle jag tro. Det sorgliga är att många inte tycks se det…

   Det lilla jag läst av dig tycker jag tyder på en djup förståelse, vilja att lyssna och förmåga att se saker ur ett större fönster än det som händer just här och nu – det är guld värt att ha de egenskaperna tycker jag!

   Jag önskar dog allt gott under 2019, och resten av resa också såklart. Och hoppas att du kan hitta en mening i de saker som sker, som man önskar man varit utan. Och så fortsätter jag följa dig på resan här.
   Stor KRAM!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s