Kris

Ljus

Närmsta tiden kommer många människor samtidigt uppleva deras livs största kris eller vara nära någon som upplever den samma. 

Många kommer första gången få erfara vad en livsomvälvande kris innebär!

Det kommer ge oss perspektiv till de mindre ”vardagskriserna”. 

En kris upplevs helt olika, definitionen av kris är helt och hållet individuell.

De som upplevt en livsomvälvande kris och överlevt den, vet att livet förändras, på många sätt formas ett nytt liv; något dör för att ge plats åt något nytt, ungefär som växtligheten gror efter en skogsbrand. 

För oss kan det bli en form av belöning för smärtan men vi kan inte se det när vi är mitt i krisen; för då måste vi överleva!

Vi har alla en chans att lära oss här och nu; lära oss överleva en kris och få uppleva processen av något nytt som växer, lära oss att stå bredvid en annnan människas upplevda kris utan att vara rädda, lära oss att inte vara rädda för att öppna upp till våra innersta känslor.

Vi har alla en chans att uppleva; sympati och empati och dess skilllnad, uppleva uppskattningen av att njuta av de ”små sakerna” och inte bara säga det, uppleva kraften av ett ”vi” som är så mycket starkare än det självupplevda, uppleva vad äkthet i förhållande till oss själva och andra är! 

Vi har nu, alla en möjlighet att ta hand om varandra och bli starkare tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s