Till en vän

E11F15E0-6492-4BA9-8574-E2B640044CB9
Som en Ros

För att få hjälp att läka måste vi hitta de nära oss som antingen har en liknande erfarenhet eller de som har förmågan att vara äkta, med integritet och insikter. Du kan bli både positivt och negativt överraskad över vem de personerna/personen visar sig vara.

Min älskade vän, jag våndas med dej, jag känner din smärta!

Kan verkligen ta på känslan att sitta där igår med all glada på ytan slipade och världens lyckligaste människor.

Jag somnade tidigt men vaknade sedan mitt i natten och såg vad du skrivit. Sedan har jag drömt, verkligen bombarderats av drömmar, pulsen rusar fortfarande.

Jag vet det inte hjälper men i brist på annat, försöker jag tänka på vad jag själv skrivit!

Vi är de otippade vinnarna!..(hela texten i blogginlägget med samma namn)..

”..När vi tar oss upp till ytan igen och möter värmen från solens strålar då kan vi bli vattentäta, vi sjunker aldrig tillbaks till botten igen, och allt detta har vi bakom om oss, medan detta möjligen ligger framför dem.”..

Och de orden är inte bara ord, inte för dej och mej för vi vet ju att det är på riktigt och att det på riktigt känns som att drunkna, andas in vatten, låta lungorna fyllas, släppa taget men vi är starka och vägrar dö så vi reser oss med smärtan bultandes i hela kroppen.

Vi är inte själva om att erfara detta men många och kanske alla som du såg igår har ingen aning. 

Som just nu, försöker jag tänka på det men även en kollega som under sommaren, förlorade sin fru. Hon hade kämpat i flera år med cancer, de visste hon skulle dö. Nu är han ensam med 2 barn och vem förstår honom och hans känslor på djupet.

Det får mej att vilja finna kraft, för den värsta stressen vi kan uppleva är då nära anhöriga dör. Näst efter det kommer känslorna efter att förlora en kärlek eller blivit dumpad.

Med våran erfarenhet ligger vi därför nära att förstå hans trauma, vi kan nyttja detta i mötet med dessa människor. Vi kommer kunna möta våra barns utmaningar och olika livserfarenheter och stötta dem i livet på ett djupare sätt.

Men just nu får du vara förtvivlad. Jag håller om dej❤️

En reaktion till “Till en vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s