Otippade vinnare

Alla vi; dumpade, manipulerade av narcissister, svikna, lurade och bedragna av kärleken. Vi är ett gäng tragiska utomstående förlorare. 

Tillslut är det kanske vi ändå som hittat hem, vi har tvingats kämpa med oss själva, ibland med huvudet under vattenytan och hjärtat under trycket från tonvis med vatten, brottats med ensamheten, ångesten, känslan av att dö, ilskan och den oerhörda ledsamheten. 

Vi måhända vara som sjunkande skepp, men vi kan bestämma oss att träffa på ett grund, vi stoppar där och stannar kvar med all erfarenhet vi fått med oss. 

Och vi lämnar inte utan strid, en strid vi bekämpar i oss själva, vi kanske har gjort saker fel men det betyder inte att de har rätt. 

För vi har fått en erfarenhet de inte har; vi vet hur vi tar oss upp från botten, vi har sett hur det ser ut under ytan och hur man överlever när det är kris på riktigt. 

När vi tar oss upp till ytan igen och möter värmen från solens strålar då kan vi bli vattentäta, vi sjunker aldrig tillbaks till botten igen, och allt detta har vi bakom om oss, medan detta möjligen ligger framför dem.

Vi är på väg att bli de otippade vinnarna, vem skrattar åt oss då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s